24 uur per dag, 7 dagen per week beschikbaar

Koerier van Lingewaard naar Saint-André in Frankrijk

U heeft een zending die met spoed van Lingewaard naar Saint-André moet, of juist van Saint-André naar Lingewaard. Ontspan! Wij nemen al uw zorgen weg. Wij komen de zending direct bij u ophalen en brengen die zonder omwegen direct naar uw bestemming in Saint-André. Een snellere optie zult u niet vinden.

Bestelwagen

Voor het vervoer van een enveloppe, doosje of 1 pallet, gebruiken wij een Mercedes Citan. Deze bestelwagen van Mercedes heeft een laadruimte van 170cm x 145cm x 115cm (L/B/H). De zending mag maximaal 618kg wegen.

Voldoet uw zending aan bovenstaande maten en gewichten bestel dan nu uw bestelwagen van Lingewaard naar Saint-André

Bestelbus

Voor een wat grotere zendingen zetten wij een Volkswagen Crafter in. Deze verlengde en verhoogde bus heeft een laadruimte van 325cm x 170cm x 185cm (L/B/H) en kan een gewicht van maximaal 1000 kg vervoeren. Verder heeft de bus een imperiaal die tot en met 6 meter lengte kan vervoeren met een maximaal gewicht van 150kg.

Voldoet uw zending aan bovenstaande maten en gewichten bestel dan nu uw bestelbus van Lingewaard naar Saint-André

Bakwagen

Voor het transport van groter formaat, zetten wij een bakwagen in. Deze bakwagen met laadklep kan maximaal 8 europallets vervoeren waarbij het gewicht maximaal 900kg mag zijn. De laadruimte is 440cm x 215cm x 208cm (L/B/H).

Voldoet uw zending aan bovenstaande maten en gewichten bestel dan nu uw bakwagen van Lingewaard naar Saint-André

koerier Lingewaard - Saint-André
koerier Saint-André - Lingewaard

ADR gevaarlijke stoffen boven de 1000 punten.

De Europa Koerier helpt u ook graag met het vervoer van uw ADR gevaarlijke stoffen boven de 1000 punten. Heeft u dus ADR gevaarlijke stoffen die vanuit Lingewaard in Nederland naar Saint-André in Frankrijk moeten worden vervoerd dan zijn wij de vervoerder die u zoekt!

Wij zorgen voor de aangepaste wagen en chauffeur met ADR certificaat, u zorgt voor de juiste labels, verpakking en omschrijving (UN nummers en aantal punten).

Voor ADR gevaarlijke stoffen vanuit Lingewaard in Nederland naar Saint-André. In Frankrijk, bel De Europa Koerier! Natuurlijk staan wij ook voor u klaar vice versa vanuit Frankrijk naar Nederland

ADR gevaarlijke stoffen boven de 1000 punten.
De Europa Koerier is Niwo gecertificeerd

De Europa Koerier is Niwo gecertificeerd

Om goederen boven de 500 kilo te mogen vervoeren vanaf Lingewaard in Nederland naar Saint-André in Frankrijk, is er een Eurovergunning nodig. In Nederland is Niwo de instantie die deze uitgeeft. Wij zijn Niwo gecertificeerd!

Wat toetst de Niwo voor een Eurovergunning:

  • Reële vestiging
  • Betrouwbaar
  • Financiële draagkracht
  • Vakbekwaam
  • V.o.g. aanwezig

Ook u als aanbieder bent verantwoordelijk, dit wil zeggen dat wanneer een koerier word gecontroleerd en een zending heeft van boven de 500 kilo zonder Eurovergunning, ook de aanbieder van de goederen zich schuldig maakt aan een economisch delict. Ook bij een zending onder de 500 kilo, dient een koerier zonder Eurovergunning zijn bus te laten terug keuren bij de RDW.

Het is het risico niet waard, of u nu voor ons kiest of voor een ander bedrijf, zorg dat er een Niwo Eurovergunning aanwezig is!

Offerte opvragen

Vraag nu een offerte aan voor een koerier van Lingewaard naar Saint-André. Binnen 10 minuten heeft u een antwoord, heeft u direct een koerier nodig?

BEL DAN DIRECT 040 76 76 704

1
2
(indien van toepassing)