Koerier Tilburg naar Rennes - Frankrijk

Direct een spoedkoerier die met enkel ùw zending van A naar B rijdt. Geen andere zendingen in de bus!

Koerier Tilburg naar Rennes - Frankrijk

Direct een spoedkoerier die met enkel ùw zending van A naar B rijdt. Geen andere zendingen in de bus!

Koerier van Tilburg naar Rennes

U heeft een zending die met spoed van Tilburg naar Rennes in Frankrijk moet, of juist van Rennes naar Tilburg. Ontspan! Wij nemen al uw zorgen weg. Wij komen de zending direct bij u ophalen en brengen die zonder omwegen direct naar uw bestemming in Rennes - Frankrijk. Een snellere optie zult u niet vinden.

Spoedkoerier Tilburg

Prijsindicatie bestelwagen: € 1.029 excl. BTW

Voor het vervoer van een enveloppe, doosje of 1 pallet, gebruiken wij een Mercedes Citan. Deze bestelwagen van Mercedes heeft een laadruimte van 200cm x 145cm x 115cm (L/B/H). De zending mag maximaal 618kg wegen. Voldoet uw zending aan bovenstaande maten en gewichten, bestel dan nu uw bestelwagen van Tilburg naar Rennes in Frankrijk.

Prijsindicatie bestelbus: € 1.188 excl. BTW

Voor een wat grotere zendingen zetten wij een Volkswagen Crafter in. Deze verlengde en verhoogde bus heeft een laadruimte van 325cm x 170cm x 185cm (L/B/H) en kan een gewicht van maximaal 1369 kg vervoeren. Verder heeft de bus een imperiaal die tot en met 6 meter lengte kan vervoeren met een maximaal gewicht van 150kg. Voldoet uw zending aan bovenstaande maten en gewichten, bestel dan nu uw bestelbus van Tilburg naar Rennes - Frankrijk.

Prijsindicatie bakwagen: € 1.346 excl. BTW

Voor het transport van groter formaat, zetten wij een bakwagen in. Deze bakwagen met laadklep kan maximaal 8 europallets vervoeren waarbij het gewicht maximaal 870 kg mag zijn. De laadruimte is 440cm x 215cm x 208cm (L/B/H). Voldoet uw zending aan bovenstaande maten en gewichten, bestel dan nu uw bakwagen van Tilburg naar Rennes - Frankrijk.

Aan deze berekening kunnen geen rechten worden ontleend. Prijzen zijn exclusief 21% BTW en eventuele tol en veerdiensten.

Bereken de ritprijs

Bekijk direct de prijs
Ophaaladres:
Bezorgadres:
 
Tussenstop toevoegen


Wagenpark

Bepaal hieronder welk voertuig bij uw zending past.

Small
Bestelwagen

Voor de kleine zendingen van enveloppe tot maximaal 1 pallet, zetten wij voor u een voordelige bestelwagen in.

Bestelwagen - Koerier van Tilburg naar Rennes
Medium
Bestelbus

Voor een grotere zending (maximaal 4 Europallets), zetten wij voor een verlengde bestelbus (Mercedes Sprinter) in.

Bestelbus - Koerier van Tilburg naar Rennes
Large
Bakwagen met laadklep

Voor de grootste zending zetten wij onze XL bakwagen in. Deze kan tot en met 8 Europallets vervoeren.

Bakwagen - Koerier van Tilburg naar Rennes

Spoedtransport 24/7

Voor al uw spoedtransport van Tilburg naar Rennes bent u dus bij De Frankrijk Koerier aan het juiste adres. 365 dagen per jaar staat ons geheel wagenpark dag en nacht voor al uw spoedtransporten klaar!

Koeriersdiensten

Wij bieden verschillende koeriersdiensten van Tilburg naar Rennes. Een belangrijk document in een bestelwagen, lange rollen of maximaal 4 pallets in onze bestelbussen en 8 pallets in onze bakwagens met laadklep. Al onze koeriersdiensten zijn dedicated en direct vervoer. Dit wil zeggen dat wij alleen met uw zending direct van A naar B rijden zonder dat er zendingen van andere klanten in de wagens aanwezig zijn.

Spoedkoerier met ADR boven de 1000 punten

Ook voor uw vervoer van gevaarlijke stoffen boven de 1000 punten van Tilburg naar Rennes bent u bij ons aan het juiste adres. Al onze wagens zijn ADR ingericht en natuurlijk beschikken wij over de juiste papieren voor het vervoer van gevaarlijke stoffen.

De Europa Koerier
We zijn beschikbaar voor vragen.

Bennie

Goedemiddag 👋
Heb je een vraag?
×
Open email Whatsapp