Koerier Hilversum naar Straatsburg - Frankrijk

Direct een spoedkoerier die met enkel ùw zending van A naar B rijdt. Geen andere zendingen in de bus!

Koerier Hilversum naar Straatsburg - Frankrijk

Direct een spoedkoerier die met enkel ùw zending van A naar B rijdt. Geen andere zendingen in de bus!

Koerier van Hilversum naar Straatsburg

U heeft een zending die met spoed van Hilversum naar Straatsburg in Frankrijk moet, of juist van Straatsburg naar Hilversum. Ontspan! Wij nemen al uw zorgen weg. Wij komen de zending direct bij u ophalen en brengen die zonder omwegen direct naar uw bestemming in Straatsburg - Frankrijk. Een snellere optie zult u niet vinden.

Spoedkoerier Hilversum

Prijsindicatie bestelwagen: € 747 excl. BTW

Voor het vervoer van een enveloppe, doosje of 1 pallet, gebruiken wij een Mercedes Citan. Deze bestelwagen van Mercedes heeft een laadruimte van 200cm x 145cm x 115cm (L/B/H). De zending mag maximaal 618kg wegen. Voldoet uw zending aan bovenstaande maten en gewichten, bestel dan nu uw bestelwagen van Hilversum naar Straatsburg in Frankrijk.

Prijsindicatie bestelbus: € 862 excl. BTW

Voor een wat grotere zendingen zetten wij een Volkswagen Crafter in. Deze verlengde en verhoogde bus heeft een laadruimte van 325cm x 170cm x 185cm (L/B/H) en kan een gewicht van maximaal 1369 kg vervoeren. Verder heeft de bus een imperiaal die tot en met 6 meter lengte kan vervoeren met een maximaal gewicht van 150kg. Voldoet uw zending aan bovenstaande maten en gewichten, bestel dan nu uw bestelbus van Hilversum naar Straatsburg - Frankrijk.

Prijsindicatie bakwagen: € 977 excl. BTW

Voor het transport van groter formaat, zetten wij een bakwagen in. Deze bakwagen met laadklep kan maximaal 8 europallets vervoeren waarbij het gewicht maximaal 870 kg mag zijn. De laadruimte is 440cm x 215cm x 208cm (L/B/H). Voldoet uw zending aan bovenstaande maten en gewichten, bestel dan nu uw bakwagen van Hilversum naar Straatsburg - Frankrijk.

Aan deze berekening kunnen geen rechten worden ontleend. Prijzen zijn exclusief 21% BTW en eventuele tol en veerdiensten.

Bereken de ritprijs

Bekijk direct de prijs
Ophaaladres:
Bezorgadres:
 
Tussenstop toevoegen


Wagenpark

Bepaal hieronder welk voertuig bij uw zending past.

Small
Bestelwagen

Voor de kleine zendingen van enveloppe tot maximaal 1 pallet, zetten wij voor u een voordelige bestelwagen in.

Bestelwagen - Koerier van Hilversum naar Straatsburg
Medium
Bestelbus

Voor een grotere zending (maximaal 4 Europallets), zetten wij voor een verlengde bestelbus (Mercedes Sprinter) in.

Bestelbus - Koerier van Hilversum naar Straatsburg
Large
Bakwagen met laadklep

Voor de grootste zending zetten wij onze XL bakwagen in. Deze kan tot en met 8 Europallets vervoeren.

Bakwagen - Koerier van Hilversum naar Straatsburg

Spoedtransport 24/7

Voor al uw spoedtransport van Hilversum naar Straatsburg bent u dus bij De Frankrijk Koerier aan het juiste adres. 365 dagen per jaar staat ons geheel wagenpark dag en nacht voor al uw spoedtransporten klaar!

Koeriersdiensten

Wij bieden verschillende koeriersdiensten van Hilversum naar Straatsburg. Een belangrijk document in een bestelwagen, lange rollen of maximaal 4 pallets in onze bestelbussen en 8 pallets in onze bakwagens met laadklep. Al onze koeriersdiensten zijn dedicated en direct vervoer. Dit wil zeggen dat wij alleen met uw zending direct van A naar B rijden zonder dat er zendingen van andere klanten in de wagens aanwezig zijn.

Spoedkoerier met ADR boven de 1000 punten

Ook voor uw vervoer van gevaarlijke stoffen boven de 1000 punten van Hilversum naar Straatsburg bent u bij ons aan het juiste adres. Al onze wagens zijn ADR ingericht en natuurlijk beschikken wij over de juiste papieren voor het vervoer van gevaarlijke stoffen.

De Europa Koerier
We zijn beschikbaar voor vragen.

Bennie

Goedemiddag 👋
Heb je een vraag?
×
Open email Whatsapp